На 13 септември 2024 г. във Враца се състоя регионален бизнес форум “Възможности за финансиране и развитие на бизнеса в региона”, организиран от Лидер.БГ и ICAP CRIF,  под патронажа на кмета Калин Каменов и в партньорство с Българско-турска търговско-индустриална камара и Турско-българския бизнес съвет при Съвета за външноикономически отношения на Република Турция (DEIK). Събитието събра над 100 предприемачи и представители на бизнеса, които обсъдиха възможностите за растеж и финансиране в Северозападна България.

Сред акцентите на форума беше презентацията на изпълнителния директор на Българската агенция за инвестиции (БАИ) – г-жа Мила Ненова, която представи Агенцията  и възможностите, които тя предоставя за подкрепа на инвеститорите в региона. Г-жа Ненова подчерта важността на подобни събития за изграждането на стабилна бизнес среда и привличането на стратегически инвеститори.

Кметът на Враца, Калин Каменов, също сподели визията си за бъдещето на града, включително проекта за създаването на Център за енергийно развитие и нови науки, който ще помогне за укрепването на местната икономика. Участниците в събитието имаха възможност да разгледат изложбени щандове на водещи компании.


Наши спонсори са:
Български трактори на добри цени при изключително качество

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *