[1457] – Издаване на лицензи за извършване на спортна дейност на българските спортни федерации    [370] – Регистрация на лицензираните спортни федерации и спортни клубове – техни членове 

[3112] – Вписване на инструктори, помощник-треньори, треньори, старши и главен треньори в регистъра на 
               треньорските кадри 

[3113] – Отпускане на пожизнени месечни премии на спортисти и треньори

[3114] – Отпускане на месечни парични помощи на деца на медалисти, прекратили състезателна дейност поради смърт[3115] – Отпускане на еднократна парична помощ на ненавършилите пълнолетие деца на медалисти, прекратили 
               състезателна си дейност поради смърт 
Разрешения:   [600] – Издаване на разрешения за провеждането на олимпийски игри, световни и европейски първенства и 
               купи, както и регионални спортни състезания на територията на Република България [2991] – Предоставяне на писмено съгласие за промяна на предназначението на сграда или на част от сграда, 
               отредени за спортни обекти и съоръжения [2992] – Предоставяне на писмено съгласие за изменение на подробни устройствени планове за промяна на 
               предназначението на урегулирани поземлени имоти, отредени за спортни обекти и съоръжения 

Услуги предоставяни от всички администрации: 

      [2] – Предоставяне на достъп до обществена информация 

[2133] – Издаване на удостоверение за осигурителен стаж (УП 3)

[2134] – Издаване на удостоверение за осигурителен доход (УП 2) 

По подробна информация за всяка една услуга може да видите в страницата на Административен регистър – като кликнете върху услугите описани по-горе.

————————————————————————————————————————————————————–

Инструкция за ползване на електронни услуги, предоставяни от министерството на младежта и спорта

Министерството на младежта и спорта (ММС), предоставя възможност за подаване на заявления за електронни административни услуги чрез използване на Персонален идентификационен код (ПИК) на Националния осигурителен институт (НОИ) или квалифицирано удостоверение за квалифициран електронен подпис (КУКЕП) в зависимост от услугата.
 
За да се използват електронните административни услуги на ММС е необходимо да бъде подадено заявление чрез Единния портал за достъп до електронни административни услуги на Системата за сигурно електронно връчване (ССЕВ) на следния адрес:

https://egov.bg/wps/portal/egov/dostavchitsi+na+uslugi/ministerstva/1202 

————————————————————————————————————————————————————–

Орган, осъществяващ контрол върху дейността на органа по предоставянето на услугата:

Министерство на младежта и спорта е централен орган на изпълнителната власт. Актовете издадени от министъра на младежта и спорта не подлежат на оспорване по административен ред, тъй като той няма по-горестоящ административен орган. Единствено компетентен съд осъществява контрол за законосъобразност на издадените от министъра на младежта и спорта актове.

Ред, включително срокове за обжалване на действията на органа по предоставянето на услугата:

Редът за обжалване на действията по предоставяне на административните услуги са подробно описани на страницата на Интегрирана информационна система на държавната администрация (ИИСДА) – iisda.government.bg 

————————————————————————————————————————————————————–

     ГОДИШЕН ДОКЛАД ЗА ОЦЕНКА НА УДОВЛЕТВОРЕНОСТТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ НА АДМИНИСТРАТИВНИ УСЛУГИ В МИНИСТЕРСТВОТО НА МЛАДЕЖТА И СПОРТА ЗА 2020Г.  

ГОДИШЕН ДОКЛАД ЗА ОЦЕНКА НА УДОВЛЕТВОРЕНОСТТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ НА АДМИНИСТРАТИВНИ УСЛУГИ В МИНИСТЕРСТВОТО НА МЛАДЕЖТА И СПОРТА ЗА 2021Г.

ГОДИШЕН ДОКЛАД ЗА ОЦЕНКА НА УДОВЛЕТВОРЕНОСТТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ НА АДМИНИСТРАТИВНИ УСЛУГИ В МИНИСТЕРСТВОТО НА МЛАДЕЖТА И СПОРТА ЗА 2022Г.

ГОДИШЕН ДОКЛАД ЗА ОЦЕНКА НА УДОВЛЕТВОРЕНОСТТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ НА АДМИНИСТРАТИВНИ УСЛУГИ В МИНИСТЕРСТВОТО НА МЛАДЕЖТА И СПОРТА ЗА 2023Г.

 

 

 Информацията и хипервръзките по-долу в светлосиньото поле не са актуални!

Наши спонсори са:
Български трактори на добри цени при изключително качество

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *