На заседанието си днес КФН реши:

1. Одобрява проспект за първично публично предлагане на варанти, които ще бъдат издадени от „Вега“ АД, гр. София.

Емисията е в размер до 1 361 394 броя обикновени, безналични, поименни, свободно прехвърляеми варанти, с номинална стойност 0,001 и емисионна стойност 0,01 лв., с ISIN код BG9200004240, които дават право на титулярите на варанти да упражнят в 5-годишен срок правото си да запишат съответния брой акции от базовия актив на варантите по емисионна стойност 70,00 лв. за акция, при конверсионно съотношение варант/акция 1:1.

Вписва посочената емисия варанти, предмет на първично публично предлагане, в процес на емитиране, в регистъра на публичните дружества и други емитенти на ценни книжа.

2. Одобрява Ива Фалина за член на съвета на директорите на „ЗД ЕВРОИНС ЖИВОТ” ЕАД.

3. Одобрява Христина Марценкова за член на управителния съвет и изпълнителен директор на ЗАД “АЛИАНЦ БЪЛГАРИЯ” АД и съответно на ЗАД „АЛИАНЦ БЪЛГАРИЯ ЖИВОТ“ АД.

4. Одобрява Радослав Каркадаков за прокурист на „Те-Трейд Инвест“ АДСИЦ, гр. София.

5. Одобрява изменения и допълнения в Правилника за организацията и дейността на „Универсален пенсионен фонд – БЪДЕЩЕ“.

6. Прекратява, по искане на заявителя, образувани административни производства по подадени от Денислав Вълев заявления за признаване на придобита квалификация за извършване на дейност като инвестиционен консултант и за допускане до изпит за придобиване на право за упражняване на дейност като брокер на финансови инструменти.

Наши спонсори са:
Български трактори на добри цени при изключително качество

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *